torstai 14. elokuuta 2014

Ihana kesä - kesä ihana

Pitkästä aikaa ajattelin taas palata blogin pariin. Sain nauttia ihanan pitkästä kesälomasta, joka alkoi jo toukokuussa ja päättyi heinäkuun loppuun.
Loma alkoi Saksan reissulla. Oberstdorfissa käytiin toukokuun lopussa kansainvälinen aikuisten taitoluistelukilpailu johon osallistuin yksin, sekä myös muodostelmaluistelujoukkueeni kanssa. Viikkoon sisältyi siis paljon luistelua. :) Onneksi aikaa jäi myös shoppailulle ja kaupungin fiilistelyyn (Oberstdorf on todella kaunis ja idyllinen pieni kaupunki!)
Ihan kokonaan en malttanut pysyä jäältä pois kesällä. Kesäkuun alussa leireilimme joukkueen kanssa viikon verran ja juhannuksen jälkeen suuntasin Kiteelle leireilemään viikoksi. Jäistä touhua mutta niin mukavaa :)






Suurimmaksi osaksi kesä on kulunut kesäteatterin lavalla. Tänä kesänä ohjelmistossa on Kolme Iloista Rosvoa, jossa näyttelen mukana. Ihanaa porukkaa ja aivan mieletöntä menoa. Tästä kesästä ja teatterista saa taas monta energiapaukkua pimeitä syysiltoja varten.






Mitä muuta kesään on kuulunut? Paljon mökkeilyä, musiikkia ja ystäviä. Bonuksena tänä kesänä on vietetty kahdet häät. Tekemistä on ollut sopivissa määrin ja kaikesta on ladattu akkuja täyteen. Super kesä 2014 - iso kiitos. :)