tiistai 29. lokakuuta 2013

Leirillä

Uusi kausi startattiin Finlandia Trophyssa muutama viikko sitten. Aika kuluu hurjan nopeasti, ja sen huomasimme jälleen kun lähdimme joukkueen kanssa leirille. "Vastahan me oltiin syysleirillä!" "Mitä onko siitä jo vuosi???" Tällä kerralla suuntasimme Vierumäelle.

Alueelle saapuessamme huomasin miten ikävä minulla on ollutkaan tuota paikkaa. Opiskelin siellä pari vuotta liikunnanohjausta. Ja jälleen kerran huomasin miettiväni mitä vielä voisin siellä opiskella? Hierojaksi kenties? Vai urheilutoimitusta? Ken tietää mitä tulevaisuus tuokaan tullessaan.. :)

Hyvässä paikassa on on hyvä opiskella. Ja leireillä! Vierumäki tarjoaa mahdollisuuden kaikenlaiseen touhuamiseen ja lajit ovat rajattomat. En keksi yhtään sellaista lajia mitä siellä ei voisi harrastaa. Tällä kerralla kuitenkin keskityimme kilpailuohjelmamme hiomiseen (1. kisat lähenevät). Joten jäällä ja peilisalissa tuli vietettyä suurinosa ajasta. Lauantaina rohkeimmat pulahtivat vielä uimaan järveen. Vesi oli.. noo.. aika kylmää ;)
Ohjelma saatiin valmiiksi, hommia paiskittiin asenteella, ahkerasti ja huumorilla. Naurua ei meidän joukkueen tekemisistä puutu. Aivan hulvatonta porukkaa! Ja niin ihanan sitoutuneita ja tärkeitä. Tällä porukalla on asenteet kohdillaan. Tämä kapu kiittää ja kumartaa. Seuraavaa leiriä odottaessa. :) Mutta ensin keskitymme  tämän kauden kisoihin. Ensimmäinen niistä on kolmen viikon päästä Espoossa.